020 – 261 2876 info@burobentheimer.nl

Energiescans

De Energiescan geeft u een helder beeld van het energieverbruik van uw onderneming. Naast een uitgebreide bouwkundige en installatietechnische beschrijving van uw pand, worden er verschillende verbetermaatregelen door onze adviseur uitgewerkt. Hierdoor weet u welke maatregelen voor uw pand interessant zijn om energie te besparen en het comfort verhogen, wat de investeringskosten en de terugverdientijden daarvan zijn. 

 

Quickscan voor de Detailhandel

Speciaal voor de detailhandel heeft Buro Bentheimer uit Amsterdam een energie quickscan ontwikkeld. Tijdens dit onderzoek wordt gekeken naar de verlichting, verwarming, koeling en ventilatie van uw winkelunit. We noemen het een quickscan omdat u in een bondig rapport snel inzicht krijgt in uw energie huishouding. Na het lezen van de resultaten van de quickscan weet u hoe energiezuinig uw winkel is en waar de knelpunten zitten. Het rapport wordt afgesloten met een aantal verbetermaatregelen die in uw situatie zinvol is. Volledig advies inclusief investeringskosten en terugverdientijden maar dan snel en bondig.

 
 
 

Verlichtingsscan

De huidige generatie LED verlichting is van een zeer hoge kwaliteit en erg simpel toe te passen, voor elk type gebruiksfunctie van een gebouw is het interessant. Denk bijvoorbeeld aan LED TL voor een kantoorruimte of een industriehal. Of bijvoorbeeld LED sfeerverlichting voor winkels. Van elk type lamp bestaat er tegenwoordig een LED variant. De kracht van LED is dat het ongeveer 70% minder stroom verbruikt dan conventionele verlichting. Daar waar een standaard TL buis misschien een levensduur heeft van 15.000 branduren is de levensduur van LED TL rond de 50.000 branduren. In een standaard situatie is de terugverdientijd van de investering in LED verlichting vaak slechts een jaar.

Overweegt u LED verlichting?
Onze adviseurs hebben ruime ervaring met advies in LED verlichting. Wij kunnen een volledig onafhankelijk verlichtingsscan voor u opstellen. Hiermee krijgt u inzichtelijk welke investering het zou vergen en wat de terugverdientijd hiervan is. Indien u dat wenst kunnen wij zelfs de energie investeringsaftrek (EIA) voor u regelen en de hele uitvoering voor u begeleiden niet alleen in Amsterdam maar door heen Nederland.